Maxresdefault

Poziv za prijem polaznika za mjesto prodavača u sklopu Trgovačke prakse u školskoj godini 2018./2019. prema dualnom modelu obrazovanja

Poduzeće Max & Moris d.o.o. je od školske godine 2018/2019. uključeno u eksperimentalni program „Dualni model obrazovanja“ za zanimanje PRODAVAČ koji se provodi u 11 ustanova za strukovno obrazovanje, među kojima je i Komercijalno-trgovačka škola Split.

Program je pokrenut od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja po uzoru na njemački sustav obrazovanja u kojem je udjel stručne prakse daleko veći nego u hrvatskim školama. Intencija je povećati stručnu praksu do 250% u suradnji s gospodarskim subjektima koji su iskazali interes za sudjelovanjem u izradi i provedbi novog strukovnog kurikuluma. Time se osigurava visokokvalitetna suradnja između obrazovanja i svijeta rada, odnosno, omogućuje se mladim osobama sveobuhvatno stjecanje potrebnih vještina za obavljanje poslova učinkovito, inovativno i samostalno, te u konačnici zadovoljenje potreba svijeta rada stvaranjem mlade, kvalificirane radne snage.
Sukladno navedenom objavljen je

Poziv za prijem polaznika za mjesto prodavača u sklopu Trgovačke prakse u školskoj godini 2018/2019. prema dualnom modelu obrazovanja

Poziv je otvoren za mjesto prodavač (m/ž), za poslove pripreme robe za prodaju i prodaju robe.
Opis posla: priprema i održavanje radnog mjesta, provjeravanje kvalitete robe, pripremanje robe za prodaju, vođenje prodajnog razgovora. Poslovi podrazumijevaju osmosatno radno vrijeme u prodavaonici.

Uvjeti za prijem kandidata: redoviti učenik prvog razreda srednje strukovne škole, kvalifikacija prodavač. Od kandidata se očekuje spretnost, dobra fizička spremnost kao i želja za učenjem i stjecanjem novih znanja i vještina.

Uz prijavu potrebno je dostaviti životopis, motivacijsko pismo, potvrdu o upisu u prvi razred srednje strukovne škole za kvalifikaciju prodavač i liječničku potvrdu medicine rada. Prijave na poziv potrebno je dostaviti mailom na niže navedene adrese najkasnije četiri (4) dana od dana objave poziva, odnosno u razdoblju od 11.03. do 14.03.2019. godine.

tatjana@max-moris.hr