Irena Nazor

Dobar je osjećaj kad u firmi ne postoji uštogljena norma. Posebno me čini sretnom što mogu iznijeti iskreno svoje stavove, ideje, neslaganje ili nezadovoljstvo, a da pri tom ne budem kažnjena ili povrijeđena. Svaki izazov i svaka prepreka mogu se svladati uz timski rad i dozu dobrog humora. Sloboda, povjerenje, briga i najbolje kolege na svijetu čine me sretnom radnicom Max & Morisa.

Hrvoje Buljubašić

U firmu Max & Moris došao sam kao naučnik 1994. godine. Predložio me moj razrednik, a ja sam pristao, jer sam stanovao blizu firme. Šjor Ljubo me primio na praksu tijekom koje sam se pokazao kao vrijedan i sposoban radnik, što je on prepoznao i odlučio me zadržati. U firmi sam već dvadeset i pet godina i danas sam voditelj proizvodnje, a nadam se da ću ostati sve do mirovine.

Ana Lendić

Za nekoliko mjeseci bit će punih dvadeset pet godina da sam se zaposlila u firmi Max & Moris. Došla sam kao sedmi zaposlenik, a danas nas ima više od stotinu. Drago mi je da je tako, da je firma u kojoj sam provela tolike godine uspješna, da ide naprijed, ali isto mi malo fali vrijeme kada nas je bilo manje.