ZADOVOLJSTVO DJELATNIKA – ZADOVOLJSTVO KUPACA

Od radione, preko montaže, do prodavaonice, vjerujemo kako je svaki pojedini djelatnik izuzetno važan za poslovanje i uspjeh Max & Morisa. Svatko od njih doprinosi svojim talentima, vještinama i znanjima koje nastojimo razvijati kroz edukacije. Team building i zajednička druženja potpomažu kreiranju dobre radne atmosfere i razvijanju osjećaja kolektiva. Rezultat je ugodno radno okruženje u kojem se naši djelatnici osjećaju zadovoljno i motivirano. Smatramo da je ovo ključ uspjeha jer zadovoljni djelatnici vode do zadovoljnog kupca.

OKOLIŠ, ZDRAVLJE I SIGURNOST

Izuzetnu pažnju posvećujemo očuvanju zdravlja i sigurnosti djelatnika, kao i zaštiti okoliša. Našim djelatnicima omogućavamo sigurno radno okruženje u sklopu kojeg provodimo sve potrebne mjere zaštite na radu. Što se tiče zaštite okoliša, uspostavili smo sustav upravljanja okolišem koji se temelji na ekonomičnom korištenju prirodnih resursa, upotrebi ekološki prihvatljivih tehnologija, smanjivanju otpada i racionalnoj potrošnji energije. Vodimo sustavnu brigu o prirodi i okolišu te smo uspjeli postići zadovoljavajuće rezultate u gospodarenju otpadom.

DRUŠTVENO ODGOVORNI PROJEKTI I HUMANITARNE AKTIVNOSTI

Sastavni dio našeg društveno odgovornog poslovanja je dobrobit zajednice u kojoj poslujemo. Svjesni smo kako bez povjerenja i podrške lokalne zajednice naš uspjeh ne bi bio moguć. Zbog toga dio svojih prihoda ulažemo natrag i podržavamo zajednicu iz koje proizlazimo. Rado se odazivamo na pozive za sudjelovanje u raznim društveno odgovornim projektima i humanitarnim aktivnostima.

 

Donacijama i sponzorstvima kontinuirano podupiremo rad brojnih udruga, institucija i pojedinaca, a veliki naglasak stavljamo pružanju financijske potpore djeci i teško oboljelim osobama. Primjerice, pomogli smo urediti nekoliko bolničkih odjela s kvalitetnim namještajem kako bismo bolesnicima uljepšali boravak u bolnici.

 

Budući da dolazimo iz Splita – „grada sporta”, rado pomažemo sportske klubove i udruge kao i održavanje sportskih manifestacija. Ponosni smo sponzor sportskih klubova HNK Hajduk i ŽKK Zagreb, a volimo razveseliti i najmlađe sportaše te smo pomogli urediti prostorije sportske akademije Sparta.